Tilbake til studiene

Etter et langt opphold har jeg nå børstet støvet av bøkene og er i gang med studiene igjen, og det føles godt! Dette faget er så spennende!

13534507_266561290372997_366109957_n
Bildet er lånt fra Hellans.no –www.instagram.com/hellans.no/

Det å få vite mer om hvordan ting i den digitale verdenen egentlig fungerer og henger sammen, er svært tilfredsstillende. Ting som egentlig er en selvfølge, men som man ikke tenker over i det daglige, ting som virker så stort og omfattende at man aldri helt har forstått. Disse tingene påvirker så mye av livene våre, og det er et veldig interessant psykisk aspekt ved det hele, som ihvertfall jeg finner sjukt spennende. Jeg kjenner jeg er supergira over å være tilbake igjen og håper bloggen i tiden som kommer kan være både til nytte og til inspirasjon til de som måtte klikke seg inn her!

-Lina

 

Please follow and like us:

Author: loppelotta

Mitt navn er Lina Birgitte Østbye, også kalt Loppelotta. Til vanlig driver jeg nettbutikken hellans.no og ved siden av tar jeg et enkeltemne ved Høyskolen Kristiania, og det er akkurat dette emnet som nå har pushet meg vekk fra komfortsonen og ut i bloggverdenen. Det er Digital Markedsføring som skal under lupen, noe som vil gjenspeiles i bloggen i ledtog med mitt engasjement rundt miljø og bærekraft, og bedriften min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *