Posted on Leave a comment

Hei og velkommen til min blogg!

Jeg er Lina, også kalt Loppelotta. Til vanlig driver jeg nettbutikken hellans.no og ved siden av tar jeg et enkeltemne ved Høyskolen Kristiania, og det er akkurat dette emnet som nå har pushet meg vekk fra komfortsonen og ut i bloggverdenen. Det er Digital Markedsføring som skal under lupen, noe som vil gjenspeiles i bloggen i ledtog med mitt engasjement rundt miljø og bærekraft, og bedriften min.

Emnet Digital Markedsføring valgte jeg av flere grunner. Da jeg åpnet hellans.no for et par år siden hadde jeg ingen erfaring med verken butikkdrift eller markedsføring. Selv om jeg har lært mye på veien er det langt igjen og kunnskapen jeg kan få gjennom dette faget vil forhåpentligvis være til god hjelp videre.

Den digitale verdenen fascinerer meg, jeg husker hvordan livet var før datamaskiner og internett var allemannseie, samtidig var jeg såpass ung da inntoget kom for fullt, at jeg ser på meg selv som en del av nettgenerasjonen. Det er overveldende å tenke på hvor raskt utviklingen har gått, og selv om det er umulig å få full oversikt og henge med på alt, gir det en god følelse å være en del av og til en viss grad ta kontroll over dette uoversiktlige kaoset som har oppstått i takt med digitaliseringen.
Besvarelsene på oppgavene jeg får fra skolen framover vil bli publisert her på bloggen, jeg ser fram til å dele erfaringer fra denne oppdagelsesreisen!

-Lina
Please follow and like us:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *